Berita Pendidikan – Peserta SM3T Meninggal dalam Tugas

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Berita Pendidikan – Peserta SM3T Meninggal dalam Tugas

Berita pendidikan bahasa jawa peserta SM3T meninggal dalam tugas - Prungu duka teka saka Kabupaten Sambas Kalmantan Barat. Slamet Prastyo, sing ngengerke awake kanggo pamulangan neng ujung negeri nang program Sarjana mulang neng daerah ngarep paling njaba utawa SM3T , tilar dunya jero nglakokake pengabdiane.

Kepala Humas Universitas Negeri Semarang (Unnes) Bambang Priyono marang ‘KRjogja.com’ Minggu bengi (15/11) mengutip laman Dikti ngomongke Slamet Prasetyo ngrupakne pamulang SM3T sing asale saka Unnes, ngajar mata piwulang Fisika kanggo siswa siswi neng daerah 3T neng kabupaten Sambas.
iki-fotone-pak-slamet-nderek-bela-sungkawa-kagem-sedaya-kluarga

Berdasarkan kronologi kedaden sing disakakne Kemenristekdikti saka rekan jenat neng Kabupaten Sambas, Minggu sore (15/11) gebug 15.00 WIB, jenat bareng telu wong rekannya pepadha pamawa SM3T nglakoke dalan rutin karo prau nyusuri kali nuju lokasi pengabdiane.

Nanging prau dekne kabeh kenter lan kelem. Telu wong kedadeyan dislametake, nangiing Slamet Prastyo ora bisa slamet.

Jisim jenazah rencanane dimulihake Senin (16/11) saka Sambas nuju desane neng Magelang. Unnes lan Kemenristek Dikti ngantekne bela sungkawa njero dhuwur kelungan almarhum kasebat.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Berita Pendidikan – Peserta SM3T Meninggal dalam Tugas