Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Peringatan HUT PGRI Kali ke-70 - Pawarta Pendidikan

Pawarta bahasa jawa pendidikan - Mengeti HUT menyang-70, Persatuan Guru Republik Indonesia (PGRI) Cabang Kali Kabupaten Purworejo nganakake lomba Olahraga lan Seni (Porseni) kanggo para guru.

Kegiatan dilakoke internal Unit Pelaksana Teknis (UPT) Dinas Pendidikan Kebudayaan Pemuda dan Olahraga (Disdikbudpora) Kecamatan Kali.

“Kegiatan iki apik banget amarga guru ora mung nyurung anak kanggo prestasi nanging uga bisa nunjukake awak yen guru dhewe uga duweni prestasi,” tembung pangarep PGRI Kabupaten Purworejo Drs Riyadi Ahmad, Senin tanggal 16 November 2015.
pawarta-bahasa-jawa-pendidikan

Miturut pangarep PGRI Cabang Kali Drs Sukrisman MMPd, kegiatan iki dipangarahake kanggo ndukung kinerja para guru.

“ora mung berkompetisi, nanging saka kene bakal ndukung kinerja para guru njero nglakoni tugas-tugase,” gamblang Sukrisman didampingi Kepala UPT Dindikbudpora Kali Kuncoro, S.Pd.

Njero kegiatan sing bakal neras nganti, Kamis tanggal 19 November 2015 sesuk iki, lomba sing dipertandingke diantarane voli, paduan suwara, macapat, panggawen ndheweke pamulangan lan tilawah. “Awake dhewe uga arep gawe bhakti sosial donor darah lan ziarah menyang tokoh PGRI ing kecamatan Kali,” gamblang Sukrisman. Sumber
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Peringatan HUT PGRI Kali ke-70 - Pawarta Pendidikan