Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Berita bahasa jawa kecelakaan


Berita bahasa jawa kecelakaan – Mikrobus jenis elf werna ireng sing ngalami kecelakaan neng Tol Cipali kilo meter 137 isi 19 wong penumpang.

Saakeh 11 wong tilar njero kecelakaan kesebut. Lagekne lima (5) wong ngalami tatu abot lan telu(3) wong ngalami tatu enteng.

Kabid Humas Polda Jawa Barat, Kombes Pol Sulistyo Pudjo Hartono, nyeritake, kedadean kuwi kawitan pas bis elf kanthi nomer polisi B 8378 OU kuwi mlaku saka arah Jakarta nuju Cirebon.
berita-kecelakaan-bahasa-jawa
Neng lokasi kedaden, mobil kesebut nubruk tunggangan neng ngarepe sing yaiku truk.

"Dugaan sawentara sopir nggunake tunggangane kanthi banter lan posisi transmisi neng gigi lima," tembung Sulistyo liwat pesan singkat dina Kamis 3 januari 2016.

Sulistyo nggambarke, kondisine mobil rusak parah anyak ngarep nganti mburi. Wektu iki panugas Satuan Laka Lantas Polres Indramayu lan Polda Jabar nglakoke olah panggon kedaden perkara.

"Akibat kedaden kesebut 11 org tilar donya digawa RS Ciereng, suweng lagekne 5 org tatu abot lan telu wong tatu enteng digawa menyang RS Mitra Plumbon, Cirebon," turene Sulistyo.

Kaya kawruhan kecelakaan maut kedadean neng Tol Cipali km 137, Kabupaten Indramayu, dina Kamis (3/12/2015) sekitar gebug 04.30. Berita bahasa jawa kecelakaan.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Berita bahasa jawa kecelakaan