Berita bahasa jawa terbaru 2016 Gafatar

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Berita bahasa jawa terbaru 2016 Gafatar

Berita bahasa jawa terbaru 2016 Gafatar – sacacah 19 wong mantan anggota Gafatar asal Jombang dugi ing Jombang dina Minggu 24 januari 2016 wengi.

Rombongan sing lagi dugi saka asrama Transito Dinas Tenaga kerja (Disnakerduk) Jawa timur Surabaya sakwise sadurunge dimulihake saka Mempawah Kali kulon kuwi, kanggo sawentara ditampung neng asrama SMAN 3 Jombang.

Dekne kabeh dipanggonke neng telu ruangan beda. Njero saben ruangan, dipanggonke saka 4 nganti 6 wong.
berita-bahasa-jawa-terbaru-2016
Durung kawruhan kanggo pira suwene dekne kabeh ditampung neng SMAN 3 sing biyasa digunakne pamawa pamulangan lan latian Pemkab Jombang kuwi.

Kepala Dinas Sosial Tenaga kerja lan Transmigrasi, Heru Widjajanto mboten komentar kalian mantan anggota Gafatar asal Jombang kesebut.

“Mengko wae kalian bapak bupati yen pengen wawancara,” turene.

Rombongan cacah 19 wong kuwi saka surabaya nggunakne loro minibus kanthi pengawalan panugas Polres Jombang. Dekne kabeh teras mlebu njero ruangan sing wis dicawiske.

Mayoritas saka rombongan kesebut yaiku bocah-bocah. Dekne kabeh kedelok lemes amarga dalan dawa saka Mempawah, Surabaya, lan banjur menyang Jombang.

kawruhan, atusan bekas anggota Gafatar asal Jatim sing diulihke saka Mempawah ditampung neng Asrama Transito Disnakerduk Jatim neng Surabaya, lan banjur dimulihake menyang Kabupaten lan kutha asal dekne kabeh. Berita bahasa jawa terbaru 2016 Gafatar.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Berita bahasa jawa terbaru 2016 Gafatar