Pawarta Bahasa Jawa – Kecelakaan Pick Up Ngguling Ing Klaten

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Pawarta Bahasa Jawa – Kecelakaan Pick Up Ngguling Ing Klaten

Pawarta bahasa jawa kecelakaan ing klaten – Amergo galuwihan motan siji pick up pamomot sampah ngguling neng Klaten, Dina Senen 18 Janurari 2016 esuk gebug 08.30 WIB. Sanajan ora fatal, Nanging loro pangerjane tat-tatu.


Sawong seksi Hatno 54 taun ngomongke, mobil mlaku saka arah wetan (Klaten) nuju Yogyakarta. Nanging sekitar 20 meter sadurung panggonane, dheweke ndeleng pick up  kesebut sempet oleng.


"Aku pas nyapu neng ngarep omah, nuli pickup kesebut oleng ngarah kiwa lan akhire ngguling. Loro wong pangerja sing ana neng dhuwur tumpukan sampah melu tiba. Sing siji sempat kurugan sawates bangkekan. Sing siji mluncat," Tembung warga Dukuh Brajan, Karangdukuh Jogonalan kuwi.


Hal kuwi dibenerke saka Muji Santoso (54 taun), sing melu lunggih neng ndhuwur tumpukan sampah. Dheweke ngaku banjur mlumpat pas mobil oleng ngarah kiwa.

pawarta-bahasa-jawa-kecelakaan-klaten
"Wis pindho oleng. Pas paling akhir arep tiba aku cepet njupuk ancang-ancang kanggo mlumpat. lagekne kanca ku Sutarno ora sempat mlumpat lan melu tiba," ceritone.


Saiki kancane sing sempat kurugan sampah, dirawat neng rumah sakit. Miturut Muji kancane kuwi ora tatu parah, nanging kecetit nang kanggonan pundhak kiwa.


Dheweke ngendika, wektu kuwi  dheweke lagi menyang TPA Joho-Prambanan saucul njupuk sampah neng perumahan Kalikotes Klaten.Akibat kedaden kuwi lalu lintas sempat macet sadela. Kecelakaan Pic Up Ngguling Ing Klaten. Sumber

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Pawarta Bahasa Jawa – Kecelakaan Pick Up Ngguling Ing Klaten