sponsor

Slider

Pendidikan

Bencana

Teknologi

Ekonomi & Politik

Hukum - Kriminal

Sosial Masyarakat

Pawarta bahasa jawa tentang kecelakaan - Tubrukan karambol kedadean neng tol Banyumanik-Krapyak kilometer 09.300 B/B, dina Minggu sekitar gebug 22.00 nuli. Kecelakaan nglibatake trek fuso kanthi nomer polisi L 8404 UF, mobil patroli Trans Marga Jawa Tengah (TMJ) nomer polisi B 9085 PBC, mawa truk dump kanthi nomer polisi H 1941 AE pamomot wedi (pasir).

Akibat kedaden kuwi, sopir lan kernet truk fuso tewas saknalika neng lokasi kedaden. Korban yaiku Sutrisno, umur 49 taun, warga Pinaringan, Sidoarjo, lan Adi Pratantio umur 54 taun, warga Surabaya. Lagekne loro panglakok tunggangan liya mung ngalami tatu enteng. Kecelakaan iki dikira akibat truk fuso nduweni rem blong wektu ngliwati dalanan mudhun.
pawarta-bahasa-jawa-tentang-kecelakaan
Informasi sing diklumpuk ngaranekne, kecelakaan karambol kesebut awale pas truk fuso mot wesi material mesin panggawen udud sing disopiri Sutrisno mlaku saka arah Banyumanik nuju Krapyak. Nganti neng lokasi kedaden, dumadakan truk ngalami rem blong. Pamburine, truk ilang kendhali.
Sopir truk ngupadi ngendhalekne mobil. nanging upadine ora mbuahke pakoleh, lan truk terus mlaku. Celakane pas neng ngarepe ana mobil patroli TMJ Toyota Hilux pikup kanthi nomer polisi B 9085 PBC sing dilakokake Angga, umur 25 taun.


Mobil TMJ kuwia teras ditabrak truk fuso saka buri. Bantere tabrakan, marakake mobil TMJ mental menyang adoh nganti nubruk wates dalan.


Sawise nubruk mobil TMJ, truk fuso terus mlaku kanthi kecepetan dhuwur. Sekitar 50 meter saka kunu banjur, truk fuso nubruk truk dump pamomot wedi sing disopiri dening Hartono, umur 35 taun , warga Demak.


Sakwise tabrakan kapindho iki, truk fuso mandheg. Tubrukan banter kuwi marakake truk fuso ringsek. Pamburine, sopir lan kenek truk fuso tilar saknalika neng lokasi kedaden.


”Sopir lan kenek truk fuso gejepit awak truk. Kondisine ngenesake lan ngalami patah sikil,” tembung warga sik nyekseni kedadean, Ahmad Endik, umur 30 taun.


Polrestabes Semarang AKP Slamet nuturake, penyebab kecelakaan amarga truk fuso ngalami rem blong nganti kelangan kendhali. ”Loro korban mati banjur digawa menyang kamar jisim RSUP dr Kariadi kanggo divisum. Lagekne loro sopir tunggangan liya, mung ngalami tatu enteng,”. Pawarta bahasa jawa tentang kecelakaan.

«
Next
Posting Lebih Baru
»
Previous
Posting Lama