Pawarta Bahasa Jawa Terbaru Ledakan Bom Sarinah

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Pawarta Bahasa Jawa Terbaru Ledakan Bom Sarinah

Pawarta bahasa jawa terbaru ledakan bom sarinah - Kedadean ledakan diduga bom neng pos polisi lan neng Sarinah, Jakarta Pusat. Miturut saksi mata, ana ping pitu ledakan banjur kedadean tembakan polisi karo wong ora dikenal.

"Mau aku arep menyang Bank Syariah Mandiri saka arah mburi Sarinah, wayah aku ketuk neng lobi Wisma Mandiri krungu suwara ledakan ping siji," tembung Hatib, Kamis (14/1/2015).

Sakwise kuwi dheweke ndeleng wong-wong pada mlayu saka njero gedung Sarinah. Sawentara mobil anyak ngebut mungkur lokasi sekitar jeblukan bom.
pawarta-bahasa-jawa-terbaru-ledakan-bom
"Aku delok njaba akeh mobil mungsuh arus, terus polisi teka. Wong-wong pada mlayu metu saka gedung Sarinah menyang arah Monas," tembung Hatib.

Ora suwe sakwise kuwi krungu ping 7 ledakan ngurut. Kahanan banjur dadi serem banget.

"Sakwise kuwi ana ledakan kapindho nganti ping 6. Aku delok saka adoh kahanan medeni banget, krungu tembakan polisi karo wong sing ora dikenal," gamblange.
Bom njebluk urut neng sekitar Jl MH Thamrin, tepate neng sekitar kawasan Sarinah, Jakarta Pusat. Suara bedhil-bedhilan uga isih neras krungu.

"Siji ledakan meledak neng parkiran Starbucks," tembung saksi Totok marang wartawan, Kemis (14/1/2016).

Starbucks manggon neng sisih gedung Sarinah.

Totok ana ing lantai 13 gedung Sarinah. dheweke ndeleng kedaden kesebut kanthi gamblang. Dheweke ndeleng sumber ledakan neng parkiran kesebut saka salah siji mobil.

"Saiki isih bedhil-bedhilan," tembung Totok gebug 11.05 WIB iki mau.

Polisi wektu kuwi ngener menyang arah Gedung Jaya. Sawong satpam tewas lan ngglimpang neng tengah ndalan.

Sawong polisi dilaporke ugo tewas mergo ledakan bom neng pos polisi Sarinah Thamrin, Jakarta. Dikiro ledakan bom sing marakake panugas kuwi tewas. Durung kawruhan identitas polisi kuwi. Pos polantas kuwi porak poranda. durung kawruhan sapa pamayune. Pawarta bahasa jawa terbaru ledakan bom Sarinah.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Pawarta Bahasa Jawa Terbaru Ledakan Bom Sarinah