Smartphone 4G LTE Enggal Saking Produsen Advan

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Smartphone 4G LTE Enggal Saking Produsen Advan

Pawarta bahasa jawa - Produsen perangkat komunikasi dalam negeri,  Advan, ngluncurke produk setunggalipun ingkang sampun ndukung jaringan 4G LTE. Nggeh menika Advan i5A, smartphone ingkang kagungan layar 5,5 inc HD (720×1280 piksel) menika ngginakaken frekuensi 900-1800 Mhz dual sim card GSM ugi WCDMA.

Dados ponsel 4G perdana, Advan i5A dipuntepangakenaken ngginakaken teknologi glassy mirror ingkang ngginakaken teknologi double mirror glass ugi IPS Oncell. Teknologi menika nggina kala samrtphone kesebat dhawah, mbasi layare retak, smartphone menika taksih saged dipunginakaken.



“Konsumen mboten perlu ajrih menawi handphonipun dhawah, sampun wonten teknologi oncell. Kita  sampun numindakaken kontrol kualitas kagem pengujian dhawah saking keinggilan 3 meter,” sanjang Marketing Director Advan Tjandra Lianto.



Saking dapur pacu, Advan i5A ngginakaken prosesor SoC Quad-Core 1 GHz, GPU nangsul T-720, mawi RAM 2GB.



Kagem kamera, perangkat menika ngginakaken 13 MP kagem kamera wingking ugi 5MP kagem kamera ngajeng. Advan i5A tindak kaliyan sistem Android 5.1 ugi ditenagai baterai saageng 2200mAh.


Kagem regi, ponsel anyar menika dibanderol Rp1,999 yuta kanthi tigang pilihan werni, yaiku diamond pink, white rose gold, ugi black rose gold.



“Kaliyan standar regi ugi kualitas ingkang dipundhatengaken, saupakara mboten lajeng Advan tumut ndukung program pangutus ngembangkan ekosistem internet super enggal 4G LTE Indonesia,” ngendikan Tjandra. Pawarta basa jawa.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Smartphone 4G LTE Enggal Saking Produsen Advan