Teknologi – Regan Ora Mundak, Pangedolan Elektronik Minggah

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Teknologi – Regan Ora Mundak, Pangedolan Elektronik Minggah

Pawarta teknologi - Pangadolan elektronik akhir taun 2015 ngalami undhak-undhakan signifikan. Iki diamargakne akeh masyarakat sing pengen gumanti produk suwe karo produk sing dadi tren neng 2016.


Dhuwure animo masyarakat kanggo mblanja elektronik. Nggawe modern elektronik bali ngenengake“gebyar diskon awal taun 2016”. Miturut marketing manager modern elektronik charles,

pawarta-basa-jawa-teknologi
Tv led isih nglinggihi peringkat pisan pangadolan elektronik, disusul ac, lan mesin cuci. “Khusus pangadolan mesin cuci, awal taun iki bakal ningkat, amarga meneri karo musim pangudan. Akeh masyarakat menyang modern elektronik kanggo tuku mesin cuci,” gamblange.


Miturut charles pirang-pirang produk mesin wisuh anyak 2 tabung, top loading lan front loading kanthi pirang-pirang merek uwis dicawis pepak. Konsumen bebas kanggo mileh , karo rega isih nggunakne rega suwe lan bisa dibayar nganggo kertu kredit arepa liwat bank kaya ta KTA BNI ugo KTA Standard Chartered kanthi bunga sing endek.


Nang awal taun modern uga ngenengake program trade pirang-pirang produk. Khusus mesin cuci, kanggo saben panuku mesin cuci LG utawa Electrolux, mesin cuci lawas diregani nganti ketuk rp 1 juta. “Malah kanggo mesin cuci elekteolux ana tambahan vacum cleaner, mesin cuci sanyo 7 kg rp 1.299.000 gratis seterika.” Tambahe.


Kajaba program ijol tambah mesin cuci, uga trade in lamari es, trade in ac, karo rega sing luwih murah. Kanggo konsumen sing mblanja elektronik neng modern dicawiske bebungah teras, cashback, voucher blanja lan liyane.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Teknologi – Regan Ora Mundak, Pangedolan Elektronik Minggah