sponsor

Slider

Pendidikan

Bencana

Teknologi

Ekonomi & Politik

Hukum - Kriminal

Sosial Masyarakat

» » » » Berita Bahasa Jawa Pesawat Jatuh di Malang Tiga Korban Meninggal

Berita bahasa jawa pesawat jatuh di malang – Setunggal pesawat latih tempur TNI AU jenis Super Tucano damelan Brasil nabrak griya warga ing radin LA Sucipto, kitha Malang, dinten Rabu (10/2/2016) sekitar gebug 10.00 WIB.

Miturut informasi, kondisi pesawat kala niki taksih salebet runtuhan griya. Namung kondisi suwiwi ingkang ketingal saking njawi.

Setunggal korban tiyang estri ingkang dereng kasumarepan identitasipun sampun dievakuasi datheng RSSA Malang.
"Diduga pilot uga kopilot taksih wonten lebet pesawat. Niki taksih dievakuasi," tembung salah satunggal panjejibahan, dinten Rabut siang (10/2/2016).

berita-bahasa-jawa-pesawat-jatuh-di-malang-tiga-korban-meninggal Wonten setunggal griya ingkang ngalami risak parah amerga kedadean menika. Griya punika kasumarepan gadhah Mujianto.

Salah satunggal warga ingkang wonten ing lokasi, Didy Wibowo, ngginemaken, sakmenika kondisi ing kawasan radin LA Sucipto ramai warga ingkang badhe ningali lokasi kedadean kecelakan pesawat latih menika.

"Kayane pesawate alit, dados mboten ketingal saking njawi, uga saweg kemawon kalih ambulans sampun medal bekta korban," tembung Didy dhateng wartawan.

Tigang tiyang dados korban dhawahipun pesawat Super Tucano TT-3108 gadhah TNI AU ing radin Laksda Adi Sucipto, kitha Malang, Jawi wetan, sekitar gebag 10.15 WIB.

Saking Informasi, ketelu korban yaiku pilot, kopilot, uga satiyang warga panggadhah griya ingkang kembrukan puing-puing pesawat.

Ketelu korban kala niki sampun dipunbekta datheng RSUD Dr Saiful Anwar (sanes griya sakit Syahril Anwar kados kanaman saderengipun) kitha Malang.

Setunggal korban warga nduwe asma Erna Wahyuningtyas. piyambakipun yaiku garwanipun Mujianto, mantan RW sapanggen ingkang griyanipun ketiban pesawat kesebat.

Sawentara saking informasi ingkang beredar kala niki, nami pilot uga kopilot masing-masing yaiku Mayor Ivy lan Syaiful.

Nanging, ngantos warta niki dipunmandhapaken dereng enten katerangan resmi saking pihak terkait kaliyan insiden dhawahipun pesawat tempur kesebat. Berita bahasa jawa pesawat jatuh di malang.

«
Next
Posting Lebih Baru
»
Previous
Posting Lama