Contoh Berita dalam Bahasa Jawa 5W + 1H

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Contoh Berita dalam Bahasa Jawa 5W + 1H

Contoh berita dalam bahasa jawa 5w +1h – Cabang utami BNI Jogja wangsul miyaraken suwiwi. Salah satunggal bank gadhah pamerentah niki resmi mbikak payment point ing kampus Sekolah inggil Teknologi Kedirgantaraan (STTKD) wingi 28 januari 2016.

Pimpinan kantor Cabang utami BNI Jogja Sugianto mengapresiasi kebijakan saking kampus STTKD nyambut damel-sami kaliyan BNI. Salebetipun niki BNI pancen nggadhahi seabrek pandalon kaliyan guru-an inggil. îBNI pancen gadhah keung-gulan meng-collect arta pembayaran mahasiswa/i, tembung Sugianto bibar pem-bikakan payment point ing kampus STTKD.
contoh-berita-dalam-bahasa-jawa-5w-1h
Diaturake Sugianto, enten sawilangan kegampilan ingkang dipunawisaken BNI. Kaliyan kerjasama niki, sedaya taruna STTKD saged mbayar SPP kanthi online saking sedaya wilayah Indonesia. îSTTKD ugi bakal kian dipuntepang ing Indonesia. Amargi BNI ndherek nyuwantenaken STTKD, criyosipun.

Kejawi kegampilan mbayaran SPP kanthi online, BNI ugi memenej pem-bayaran epah sedaya staf uga tenaga pamucal STTKD kaliyan sistem payroll.

Miturutipun, kaliyan kerjasama niki sedaya staf uga tenaga pamucal saged ngajengaken panumbas kredit tanpa agunan utawi KTA BNI. Kados ta, panumbas montor, mobil, ngantos griya.

Enten dana promosi ugi konjuk datheng-ngungkukan mahasiswa/i  turene.Ketua STTKD Jogja Marsda TNI (Purn) Udin Kurniadi optimistis kewontenan kantor payment point BNI badhe paring kegampilan kunjuk taruna, staf uga tenaga pamucal STTKD.

Udin ugi mengapresiasi fasilitas pangajengan sambetan tanpa agunan utawi pengajuan pinjaman tanpa jaminan ingkang dipunawisaken BNI. Piyambakipun ngajeng-ajeng sedaya staf uga tenaga pamucal saged ngginakaken kegampilan niki konjuk upados.

Kajengen kesejahteraan piyambake sedaya kian ningkat kanthi upados ingkang piyambake sedaya rintis. Udin nggadhahi angen-angen nyukakaken panglatian pandamelan suve-nir wujud miniatur pesawat dhateng warga sekitar.

Kaliyan panglatian gratis, warga sekitar bakal nggadhahi keahlian uga semangat dados perintis UMKM. Modale, piyambake sedaya saged ngajengaken sambetan kredit Usaha Rakyat (KUR) dhateng BNI. Dadosipun ing mriki saged dados dhusun dirgantara minggahipun. Contoh berita dalam bahasa jawa 5w +1h.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Contoh Berita dalam Bahasa Jawa 5W + 1H