Pawarta Berita Bahasa Jawa Korban Miras Oplosan di Jogja Semakin Bertambah

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Pawarta Berita Bahasa Jawa Korban Miras Oplosan di Jogja Semakin Bertambah

Pawarta bahasa jawa korban miras oplosan – Korban pejah akibat nginum miras oplosan wonten Jogja terus nambah. Ngantos dinten Senin (8/2/2016), korban ingkang pejah diduga amerga ngombe miras oplosan sampun dugi 26 tiyang.

Yulianto mengungkapke, lokasi korban nginum miras oplosan wonten ing pirang-pirang panggenan, yaiku ing wilayah Sleman, kitha Jogja, uga kabupaten Bantul. Saking keterangan saksi ingkang slamet, pirang-pirang korban tumbas miras oplosan saking bakul sing nggadahi inisial SK, satiyang warga Ambarukmo, Caturtunggal, Depok, Sleman.
pawarta-berita-bahasa-jawa-korban-miras-oplosan
SK uga garwanipun, SB, salebet niki pancen dados peracik sisan panyade miras oplosan jenis Sari Vodka. Kajawi saking SK, korban sanesi tumbas miras oplosan saking MT uga PY, warga Margoluwih, Seyegan, Sleman.

Kekalih pasutri kesebat kala niki sampun diamanke ing Polres Sleman. Miturut Yulianto, gina nyumerepi penyebab tilaripun para korban, panugas sampun mendhet sampel urine, getih, uga bekas mutahan korban.

Sampel kesebat sampun dikirim datheng laboratorium forensik ing Semarang konjuk diteliti. Mboten namung ngentunaken sampel datheng forensik, ing dinten Minggu (7/2/2016), Polres Sleman ugi numindakake olah TKP ing griya SK uga SB, daerah Ambarukmo, Caturtunggal, Depok, Sleman.

Griya kesebat ngrupikaken lokasi SK uga SB ngracik miras oplosan. Saking mriku, polisi manggih setunggal galon fermentasi salak uga kalih botol tirah benteran.

Kajawi punika, ing lokasi, dipunpanggihaken ugi jampi anti serangga cair uga jampi anti pegal linu kanthi bentuk cairan. Enten ugi mapinten-pinten cairan ingkang dereng saged diidentifikasi, cairan werni coklat ing lebet gelas uga bubuk arupi pethak. Pawarta bahasa jawa korban miras oplosan.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Pawarta Berita Bahasa Jawa Korban Miras Oplosan di Jogja Semakin Bertambah