sponsor

Slider

Pendidikan

Bencana

Teknologi

Ekonomi & Politik

Hukum - Kriminal

Sosial Masyarakat

» » » » Harley Davidson Kobong Ing Jalan Magelang – Sleman

Kobongan linuwih marang siji sepeda montor Harley Davidson neng prapatan Beran Sleman, Din Sabtu (29/10/2016).

Dugaan sawentara Harley sing ditumpaki dening Kristian (40 tahun), warga Semarang, kobonga amerga korsleting kelistrikane.


"Awale montor Harley mlaju saka arah Magelang nuju Yogya," turene Kapolsek Sleman Kompol Kukuh Sumartoyo.

Harley Ultra lewat dalan Magelang – Sleman. Sangantine neng prapatan Beran Sleman tunggangan sing nduweni nomor polisi H 4742 HG mandheg iku mandeg.

Amerga wektu kuwi traficlight kathon abang, wektu murup ijo, mesin Harley dumadakan macet.
Pengendara bacut terus nyoba nguripake kanthi cara 'starter' terus terusan. Nanging ora dikira kedadean percikan geni neng ngisor tangki. Geni banjur nyamber tunggangane.

"Pengendara sempet kena geni," tambahe.

Warga sekitar lan pangguna dalan sing ndeleng kedaden kuwi lansung mlayon nyoba nylametake.
Kanthi prabot saanane dekne kabeh gotongroyong mateni geni. Kedaden kuwi sempet nggawe arus lalu lintas macet.

Polisi sing mbisakne laporan kuwi banjur nekani lokasi kedaden. Panugas sabanjure nglakoke koordinasi karo pemadam kobongan. geni lagi bener-bener isoh dippateni sakwise siji mobil pemadam dikerahke neng TKP.

«
Next
Posting Lebih Baru
»
Previous
Posting Lama