Pawarta Bahasa Jawa

Pawarta Bahasa Jawa

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Dana Rp 110 Triliun Bakal disalurke Kagem KUR 2017

Lembaga-lembaga kang bakal dadi penyalur kredit usaha rakyat (KUR) uga jatah masing-masing dereng ditentuke. Pangunjukan enggal dipuntumin...

Yahoo Dikabarke Bakal Ganti Jeneng

Sakwise Yahoo diakuisisi saka verizon, jeneng Yahoo diusulake supaya digenti dadi Altaba inc. Usulan kesebut ana jero laporan sing diserahk...

Aktifitas Tambang Pasir Liar Mbebayake Bangunan Sabo Dam

Tambah akehe penambangan liar neng Kabupaten Magelang, nggawe siji sabo dam, sing nduwe guna dadi panguwawa lahar, neng Kali putih, Dusun Je...

Mahasiswa UGM Kembangke Aplikasi Kanggo Hubungna KO-Ass lan Pasien

Loro Mahasiswa Universitas Gadjah Mada (UGM), ngembangke aplikasi kanggo hubungna mahasiswa profesi dokter untu utawa ko-asistensi (ko-ass) ...

Berita Bahasa Jawa 2017 Bencana Alam: Udan Angin, Puluhan Wit Ambruk

Jawah dipunmaweni angin kencang ingkang nempuh hampir sedaya kabupaten/ kitha ing DIY ngakibataken macem-macem bencana, ing antawisipun yaik...

Pengetan Hari Pohon Nasional November 2016, 5.000 Wit Ditandur Ing Alas Mangrove

Bareng Universitas Atmajaya, pamerentah kutha (Pemkot) Jakarta lor karo Pamerentah Provinsi DKI Jakarta liwat Dinas Kelautan, Pertanian lan ...

Harley Davidson Kobong Ing Jalan Magelang – Sleman

Kobongan linuwih marang siji sepeda montor Harley Davidson neng prapatan Beran Sleman, Din Sabtu (29/10/2016). Dugaan sawentara Harley sin...