Pawarta Bahasa Jawa

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Dana Rp 110 Triliun Bakal disalurke Kagem KUR 2017

Lembaga-lembaga kang bakal dadi penyalur kredit usaha rakyat (KUR) uga jatah masing-masing dereng di...

Yahoo Dikabarke Bakal Ganti Jeneng

Sakwise Yahoo diakuisisi saka verizon, jeneng Yahoo diusulake supaya digenti dadi Altaba inc. Usula...

Aktifitas Tambang Pasir Liar Mbebayake Bangunan Sabo Dam

Tambah akehe penambangan liar neng Kabupaten Magelang, nggawe siji sabo dam, sing nduwe guna dadi pa...

Mahasiswa UGM Kembangke Aplikasi Kanggo Hubungna KO-Ass lan Pasien

Loro Mahasiswa Universitas Gadjah Mada (UGM), ngembangke aplikasi kanggo hubungna mahasiswa profesi ...

Berita Bahasa Jawa 2017 Bencana Alam: Udan Angin, Puluhan Wit Ambruk

Jawah dipunmaweni angin kencang ingkang nempuh hampir sedaya kabupaten/ kitha ing DIY ngakibataken m...

Pengetan Hari Pohon Nasional November 2016, 5.000 Wit Ditandur Ing Alas Mangrove

Bareng Universitas Atmajaya, pamerentah kutha (Pemkot) Jakarta lor karo Pamerentah Provinsi DKI Jaka...

Harley Davidson Kobong Ing Jalan Magelang – Sleman

Kobongan linuwih marang siji sepeda montor Harley Davidson neng prapatan Beran Sleman, Din Sabtu (29...