Pawarta Bahasa Jawa

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Contoh Tanggapan Teks Deskriptif Tentang Berita dalam Basa Jawa

Sebelum membuat contoh tanggapan teks deskriptif tentang berita dalam bahasa jawa ada baiknya kemba...

Berita Nganggo Basa Jawa, Pamerentah Kudu Temenan Jroning Nglestarekake Dolanan Tradisional

Berita nganggo basa jawa - Dolanan tradisional sejatine nduweni macem-macem kaluwihan ketimbang dol...

Apa Bedane Prastawa Lan Pawarta?

Bagi teman-teman yang mencari perbedaan antara prastawa dan pawarta artikel di bawah ini merupakan p...

Akeh Taneman Pari Ambruk Bantul Tetep Optimis Nutup Target Produksi Beras

Pawarta Bahasa Jawa - Ambruke pari sing nempuh sakanggonan palemahan pertanian kepeksa nggawe petan...

Coca Cola Bakal Nambah Pabrik Ing Surabaya Jawa Timur

Pawarta bahasa jawa – Pabrik wedang berkarbonasi Coca Cola the Company nyurung pihake kanggo mbangu...

Polisi Kasil Grebek Maling Ing Sleman Lan Magelang

Loro wong maling pitik meringkuk neng sel kuwawan Polsek Tempel. Dekne kabeh maling neng panggon den...

Pawarta Bahasa Jawa Gempa Mentawai Terbaru 2016

Pawarta bahasa jawa gempa Mentawai terbaru   – Gempa bumi 8,3 Skala Richter (SR) ngguncang Kepulauan...