Pawarta Ekonomi – Penggawen Company Profile Visual, Dadi Peluang Usaha Prospek

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Pawarta Ekonomi – Penggawen Company Profile Visual, Dadi Peluang Usaha Prospek

Pawarta Ekonomi – Perkembangan teknologi nyiptake peluang-peluang bisnis jero samubarang bidang. Nanging dibutuhake kejelian kanggo bisa nangkep peluang-peluang kesebut. Salah siji peluang bisnis kesebut yaiku produksi videocompany profile.

Peluang jero keahlian nggawe video company profile kesebut dianggep cukup nduweni prospek positif, ngelingi atusan nganti ewon upaden bersaing. Luwih-luwih wektu iki wis mleboni era Masyarakat Ekonomi ASEAN (MEA).
pawarta-bahasa-jawa-ekonomi
“Bisnis company profile nduweni peluang sing cukup nggeret. Akeh upaden sing butuh nganyari informasi bidang sing dinyangna saka upaden kesebut. Becik nduwe bentuk video arepa audio visual kanthi singkat,mahamake, simple, lan nggeret,” Tembung mahasiswi D3 hubunganMasyarakat FISIP Undip Semarang, Nadia Zulfa, wektu nglakoke penggarapan conto video company profile neng Golden Brown Cafe dalan Tirto Agung,Tembalang, Semarang, Senin 18 Januari 2016 kalamben.

Diomongke Nadia, durung akeh sing nggeluti bidang panggawen companyprofile, dadine dadi peluang bisnis sing prospektif ing taun iki. Kanggo ngalungguhan upaden, arepa UMKM-UMKM lokal dibutuhake konsep sing salah sijine dikemas ing njero siji audio-video company profile.

Luwih lanjut, tembung Nadia, panggunan audio-video company profile ora mung dadi piranti promosi, Nanging video company profile uga dadi piranti edukasi lan ndheweke kanggo ngantekne informasi marang publik. “Format audio-videocompany profile upaden uga bisa dipublikasikan liwat teknologi informasi internet sing akeh digunakne wektu iki. Kaya ta website upaden, sosial media, nganti nggunakne situs kaya YouTube,” turene.

Dosen mata kuliah Produksi Media Audio Visual (PMAV)Universitas Diponegoro, Bayu Widagdo, nuturake kompetensi mahasiswa dipadhakne karo kamajuan teknologi sing modern iki. “Mahasiswa dibekali kepriye nggawe media informasi audio-visual sing becik padha kebutuhan zaman,” gamblange.

Nggawe audio-video company profile ora mung sinau ngenani konsep, nanging uga teknik-teknik panjupukan gambar nganti bisa maca peluang bisnis kanthi profesional. “Tentune iki penting banget lan ngguna dadi bekal ngadhepi persaingan donya kerja,” turene. Sumber
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Pawarta Ekonomi – Penggawen Company Profile Visual, Dadi Peluang Usaha Prospek