Presiden Jokowi Badhe Tindak Wonten Pusat Teknologi AS

Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Presiden Jokowi Badhe Tindak Wonten Pusat Teknologi AS

Presiden Joko Widodo (Jokowi) dipunmestikaken bakal tindak wonten puser teknologi AS ing Silicon Valley ing surya 16-17 Februari 2016 samangkih.

Kerawuhan kesebat dijadwalke saksampune Presiden bibar saking ajang Konferensi tingkat inggil ASEAN-AS.

Informasi soal kunjungan Presiden Jokowi datheng Silicon Valley piyambak kasumarepan saking jadwal acara ingkang dipunparakaken dening Ismail Cawidu, Juru ginem Kementerian Komunikasi uga Informatika.
berita-bahasa-jawa-teknologi
Menteri Komunikasi uga Informatika Rudiantara ugi ngleresaken prungon ngengingi kunjungan kesebat.

"Rencanane mekaten," miturut jaler ingkang akrab ditimbali Chief RA niki. Lebet jadwal punika panjenenganipun, Presiden Jokowi dipunginemaken bakal kepanggih kaliyan diaspora saking Indonesia ing surya kaping 16 wulan Februari 2016.

Lajeng enjingipun, Presiden Jokowi enggal ngunjungi kantor-kantor upadosan teknologi. Mapinten-pinten ing antawisipun, kantor ageng Facebook, Google, uga Twitter.

Kesempatan niki badhe dipunginakaken konjuk kepanggih kaliyan CEO upadosan-upadosan ing bidang IT.

Lebet kunjungan kesebat, Presiden dijadwalaken ngrembag perkembangan industri e-commerce, khususe wonten Indonesia.

Menawi kelampahan, mila kunjungan datheng Silicon Valley niki bakal dados ingkang sepindah konjuk Jokowi.

Taun lajeng, Presiden Jokowi saleresipun sampun dijadwalaken konjuk tindak wonten puser teknologi AS kesebat, nanging sande amargi masalah kabut asap ingkang meliputi mapinten-pinten daerah ing Indonesia. Presiden Jokowi badhe tindak wonten pusat teknologi AS.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Presiden Jokowi Badhe Tindak Wonten Pusat Teknologi AS