Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Yahoo Dikabarke Bakal Ganti Jeneng

Sakwise Yahoo diakuisisi saka verizon, jeneng Yahoo diusulake supaya digenti dadi Altaba inc.
Usulan kesebut ana jero laporan sing diserahke Yahoo menyang komisi sekuritas lan saham AS, dina senin (9/1/2017) kepungkur.

Jero dokumen laporan kesebut, tepate neng item 8.01 diomongke, direksi Yahoo ngongkonke kanggo mengubah jeneng Yahoo dadi Altaba inc.

Hal kesebut meloni penyelesaian transaksi akuisisi saka verizon adhep Yahoo.

Tor Braham, Eric Brandt, Catherine Friedman, Thomas Mcinerney, Lan Jeffrey Smith, anggota direksi Yahoo wektu iki, diusulake dadi direktur-direktur neng Altaba.

Brandt mengkone bakal bertindak dadi pimpinan direksine.

Komposisi dewan direksi Altaba uga dirancang ben sakanggonan gedhe dilinggihi saka wong-wong Starboard, investor sing membujuk Yahoo kanggo adol upadene.

Smith lan Braham dhewe sakarone uga asale saka starboard.

Ning mangkana, kaya dikutip kompastekno saka business insider, dina selasa (10/1/2017), verizon dadi panduwe Yahoo sing anyar, pengen ngukuhi brand Yahoo sing wis populer kanggo pirang-pirang layanan konsumen online.

Kanthi rencana tetap dikuwawaknekne dheweke brand Yahoo kesebut, jeneng Yahoo bakal tetap ana.
Jero dokumen den samya, Ceo Yahoo Marissa Mayer lan pirang-pirang pandhuwur Yahoo uga karan bakal ngucul kalungguhan strategis dekne kabeh wektu iki. Ning keputusan iki durung final.

Yahoo diakuisisi saka verizon kanthi aji 4,83 miliar dollar as (Rp 63 triliun) kanthi tunai.

Penyatuan upaden internet lan operator telekomunikasi sing padha-padha berbasis neng Amerika Serikat kesebut disepakati nang juli 2016 nuli.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Yahoo Dikabarke Bakal Ganti Jeneng