sponsor

Slider

Pendidikan

Bencana

Teknologi

Ekonomi & Politik

Hukum - Kriminal

Sosial Masyarakat

» » » Motor Malingan Macet, Maling Kecekel Warga

Pawarta bahasa jawa - Mboten saget nguripke mesin montor RX King colonganipun, Fb (19), jaler asal Sragen, Jawi Tengah mbetha kabur montor ingkang dipunpundhut wonten Bintaran Kulon, Mergangsan, kitha Yogyakarta kaliyan upakara dituntun.


Warga ingkang mriksani ugi curiga kaliyan montor ingkang dipunampila mbuntuti ugi mak-alitaken pemuda punika ugi dilaporkan datheng polisi.
pawarta-bahasa-jawa-kriminal

Kapolsek Mergangsan Kompol Bambang Murdo Priyono ngantosaken, kedadosan ingkang kedadean wonten Jemuwah (15/1/2016) punika dipuntumindakaken kinten kala lewat teng wilayah Mergangsan mriksani montor iing njawi pager.


Mekaten diamanke ugi dipuntumindakaken pemeriksaan kapriksan menawi maling niku dugi Yogyakarta kawit Selasa (12/1/2016) kaliyan minggah bus.


“Kinten punika teng Yogya tindak-tindak mekaten mriksa montor teng njawi pager banjur dijupuk,” ngandikanipun, setu (16/1/2016).


Kasus maling punika dikembangkaken ugi polisi ngantos rawuh datheng dalem pelaku teng Sragen. Saking kepajaran pihak keluarga pelaku ingkang sekedhik ngalami pambengan mental punika saderengipun nate tumindak sami teng dhusunipun sayangipun mboten ngantos diproses hukum ugi dipunrampungaken saupakara kekeluargaan.


“Amargi kasus maling montor ingkang dipuntumindakaken pelaku dipenjara, ugi dijerat pasal 363 KUHP babagan pencurian,” gamblange. Pawarta bahasa jawa pencurian motor.


«
Next
Posting Lebih Baru
»
Previous
Posting Lama