Kumpulan Pawarta Berita Bahasa Jawa Baru dan Terkini | Kanal: Pendidikan | Bencana Alam | Kriminal | Ekonomi | Hukum | Sosial | Budaya | Aktual | Singkat

Aplikasi Ojekkoe dadi Pesaing Gojek

Aplikasi Ojekkoe dadi Pesaing Gojek - Wis sesasi diluncurke, aplikasi ojek online iki wis katampa kanthi antusias, becik saka driver arepa pangguna.

Hal kesebut diamargakne ojekkoe menehake 100% hasil sing dihasilke saka driver marang driver, nuli saka ngendi ojekkoe oleh untung?

Sejatine, ojekkoe nyat ora njupuk beberapa persen saka hasil driver.
Nanging sistem sing mayu neng ojekkoe yaiku saka pembayaran sewa sing dilakoke saka driver kanggo nggunakne aplikasi driver ojekkoe mulai saka 10 ewu tekan 15 ewu rupiah.
berita-bahasa-jawa-teknologi-online
Minggu 14, februari 2016, tim ojekkoe bali nganakne pendaftaran driver sing dilakoke neng taman langsat kebayoran jakarta. Iki nyat nyata dadi peluang usaha online sing bakal manfaat kanggo tukang ojek ugo penumpang.

Pakoleh pantauan, sekitar 350 calon driver melu ajang pendaftaran iki.
Saka pirang-pirang calon driver sing kedadeyan ditakon, akehe saka dekne kabeh yaiku driver ojek online sing isih aktif karo wis non aktif.

"Saben pamayu ojek, becik pangkalan arepa ojek online saka aplikasi tangga bisa ndaftar neng ojekkoe. Ora ana watesan, ning tetap dikhususke kanggo ojek pangkalan dhisik," gamblang Pandu Septian selaku pimpinan saka ojekkoe.

Kathi anane sistem panganggonan antara pihak ojekkoe lan driver temtune bakal nguntungke banget kanggo para driver utawa tukang ojek.

Apa maneh karo wis dianyake MEA 2016, kinaruhan persaingan upadi bakal tambah sengit. Driver sing ndaftar ora diwatesi, becik saka wilayah jakarta nganti depok lan tanggerang. Aplikasi iki bakal dadi pesaing kang nyata kanggo aplikasi ojek online Gojek sik booming sakderenge.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Aplikasi Ojekkoe dadi Pesaing Gojek